CINE SUNTEM

După mulţi ani petrecuţi în domeniul producţiei de mobilier şi al accesoriilor conexe, ne-am adunat câţiva ingineri şi designeri pentru a realiza un vis mai vechi: mobilă personalizată, pe comandă şi amenajări de interior din sticlă.

Suntem o mica “gaşcă” destul de diversă, căreia îi place să înveţe lucruri noi. Poate şi din acest motiv ne-am axat pe proiecte deosebite, care au nevoie de soluţii reale şi o abordare tehnică care să nu lase în urmă designul spaţiului. Diversitatea de opinii ne ajută de multe ori să gasim soluţii extraordinare în proiectele complexe. La fiecare început de proiect ne entuziasmăm şi încercăm să gasim soluţii acolo unde problemele par imposibil de rezolvat. De cele mai multe ori ne-a iesit!

Dacă te-am convins să ne încredintezi proiectul tău, te aşteptăm! Dacă nu, cere-ne măcar un sfat, e gratis!

VALORILE CARE NE GHIDEAZĂ

Ne-am promis să reuşim a ne ghida mereu după valorile ce contează:

  • Integritate şi onestitate – Să păstrăm seriozitatea lucrului bine facut și să facem ceea ce spunem că vom face;
  • Respect– Am creat un mediu în care fiecare coleg este valorizat, apreciat și auzit. Ne respectăm între noi dar mai ales ne respectăm clienţii, părerile şi dorinţele lor;
  • Colaborare– Împreună suntem mai buni! Lucrăm ca o echipă și ne încurajăm clienţii să se implice în propriile proiecte, cu idei şi posibile soluţii . Numai aşa putem obține rezultate extraordinare;
  • Inovare– Avem încredere în fiecare proiect şi încercăm să gasim soluţii prin care dorinţele devin realitate. Este o provocare permanentă, fiecare amenajare este specială!
  • Excelență– Lucrăm cu pasiune, mândrie și avem ca scop succesul proiectelor încredinţate.

CE FACEM

Mobilă personalizată, pe comandă şi amenajări de interior din sticlă. Ne-a venit ideea când am observat că marile fabrici şi firme de profil nu mai pot personaliza proiectele clienţilor, din diverse motive administrativ-logistice. Eram astfel nevoiţi să refuzăm clienţii care doreau altceva faţă de mobila de serie. Aşa am început! Cu timpul ne-am specializat pe execuţia de mobilier pentru bucătării, sticlă personalizată şi cabine de duş. Dar avem şi proiecte frumoase cu amenajări de birouri, compartimentări de sticlă şi panouri despărţitoare.

UNDE NE GASITI

Militari Residence ± 500 km

DE CE SA LUCREZI CU SELTIS SOLUTIONS?


icon3

CONSILIERE PERSONALIZATA

Dăm sfaturi, gratis! Dacă ai un proiect şi nu-i dai de capăt, te putem ajuta, NU TE COSTA NIMIC! Pentru proiectele din Bucureşti si împrejurimi (Jud Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa) ne deplasăm pentru masurători şi executăm proiectul de amenajare, GRATIS.
icon5

TRANSPORT

Transportul produselor în Bucureşti şi împrejurimi (pe o rază de 70 km) este GRATUIT. Siguranţa, protecţia şi grija este principala noastră preocupare pentru un transport sigur la destinaţie. In zonele aflate în afara acordării de gratuitate, se percepe o taxă ce acoperă doar cheltuieleile stricte de transport.
icon2

MONTAJ

Pentru orice tip de lucrare: mobilier, sticla securizată, cabine de duş, terase, balustrade montajul este GRATUIT. Echipa de montatori va avea grijă să protejeze spaţiul pus la dispoziţie şi să securizeze zona de lucru.